AIMS™ – sovellustukipalvelut

Lataamalla oheisen materiaalin voit tutustua tarkemmin Headstartin AIMS 4 Care Concept™ -kokonaisuuteen:


Name *

Email *

Headstart sovellustukipalvelut perustuvat uniikkiin palvelukonseptiin Application Improvement & Management Services (AIMS™) ja kattavat SAP-sovellus- ja järjestelmätuen sekä teknisen ympäristön hallinnan ja vuokrauksen (PaaS, IaaS). AIMS on uudenaikainen palvelukokonaisuus, joka keskittyy luomaan arvoa asiakkaalle liiketoiminnan ja käyttäjän näkökulmasta. Sen avulla asiakkaamme jättävät taakseen it- ja palvelunhallintakeskeisyyden ja siirtyvät arvoa tuottavaan liiketoiminta- ja käyttäjäkeskeiseen ylläpitoon ja kehittämiseen. Tavoitteemme on aina tyytyväinen loppukäyttäjä. Haluamme taata sen, että asiakkailtamme vapautuu aikaa keskittyä juuri siihen mitä he osaavat parhaiten. Tehtävämme on varmistaa asiakkaan päivittäisen liiketoiminnan jatkuvuus huolehtimalla SAP-järjestelmien ylläpidosta, ketterästä jatkokehityksestä sekä loppukäyttäjien tyytyväisyydestä.

Headstart Service Center rekisteröi saapuneet palvelupyynnöt ja seuraa niiden etenemistä ja valmistumista. Service Center -palvelu perustuu ITIL-malliin ja Service Center palveluhenkilöiden laajaan, pitkäaikaiseen ja asiantuntevaan SAP-osaamiseen. Tuotamme palvelun asiakkaan toiveiden mukaisesti hyödyntäen nearshore tai offshore-palveluita.

AIMS – palvelukokonaisuuden edut nousevat parhaiten esiin hyödyntämällä QPR ProcessAnalyzer – työkalua sekä Headstartin Powered Usage™ – analyysia. QPR ProcessAnalyzerin avulla asiakkaamme saavat tarkan kuvauksen organisaation todellisista prosesseista. Tämä auttaa organisaatioita kohdistamaan kehitystoimet niin, että ne tuottavat todellista tulosta. Ratkaisujen ja analyysien tuottaminen on nopeaa ja tehokasta, sillä QPR ProcessAnalyzerissa on valmiit rajapinnat SAP-ohjelmistotuotteisiin. Powered SAP Usage – analyysin avulla järjestelmän käytöstä tulee paremmin optimoitua ja tehokkaampaa. Asiakkaidemme käytössä on myös raportointiportaali, ja esimerkiksi kuukausiraportit tehdään verkossa. Tällöin palveluhallintaan käytettävää aikaa vapautuu järjestelmän ja liiketoiminnan kehittämiseen.

AIMS™ -palvelukokonaisuuden avulla saat irti täyden hyödyn SAP investoinnistasi, me näytämme miten!

Your Business Matters – We Care

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Miia Turunen

Business Executive

AIMS™

Application Improvement and Management Services

+358 40 770 5420

Kysy lisää