SAP -projektipäällikkö

22.5.2017
Headstart

Projektitoimintamme laajentuessa haemme sinua

SAP -projektipäällikkö

Projektipäällikkönä varmistat projektiesi onnistumisen aikataulussa, budjetissa ja projekteille asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Projektipäällikkömme ovat hyviä ja selkeitä kommunikoijia sekä ihmisten johtajia ja he toimivat vahvasti myynnin tukena asiakastarpeiden ja ratkaisujen rakentamisessa. Edellytämme kokemusta useasta ERP projektista. Arvostamme erityisesti SAP ERP kokemusta ja osaamista. Myös SAP ERP konsultointikokemus katsotaan eduksi. Arvostamme kyvykkyyttä määrittää asiakkaan kanssa liiketoiminnallisia tavoitteita ja taitoa keskustella niin asiakkaan johdon kuin teknisten asiantuntijoiden kanssa oikealla kielellä.

Haluat oppia uutta, laajentaa kokemustasi erilaisilla toimialoilla ja liiketoiminnoissa. Meillä myös oman uran ja menestymisen rakentaminen on sallittua.

Meillä ei ole valmiita työrooleja joihin haemme ihmisiä, vaan meillä ihmiset rakentavat oman roolinsa ja uransa. Headstart on yritys, joka toimii platformina huippuosaajille ja sellaiseksi haluaville. Haluatko Sinä olla itse vaikuttamassa työsi sisältöön, kouluttautua ja edetä urallasi sekä rakentaa kasvutarinaa?

Mikäli vastasit kyllä, saatat olla uusi Headstart perheen jäsen. Jätä CV:si meille tämän linkin kautta 5.6.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Vehmas (Head of competencies), 044 735 9363, katri.vehmas@headstart.fi ja Johanna Paattiniemi (HR-manager), 044 516 4444, johanna.paattiniemi@headstart.fi