SAP BPC -konsultti

22.5.2017
Headstart

Tarjoomamme laajentuessa haemme nyt Sinua

SAP BPC -konsultti

Edellytämme, että sinulla on kokemusta SAP-järjestelmien kanssa työskentelystä joko konsulttina tai yrityksen sisäisenä asiantuntijana konsernilaskennan, konsolidoinnin ja erityisesti SAP BPC -ratkaisun parissa. Tunnet hyvin keskeiset konsernilaskennan periaatteet, talouden raportoinnin standardit sekä hallitset ennustamisen ja suunnittelun prosessit. Etsimämme henkilö on laaja-alainen ja useamman osaamisalueen monitaituri. Haluat oppia uutta, laajentaa kokemustasi erilaisilla toimialoilla ja liiketoiminnoissa. Meillä myös oman uran ja menestymisen rakentaminen on sallittua.

Meillä ei ole valmiita työrooleja joihin haemme ihmisiä, vaan meillä ihmiset rakentavat oman roolinsa ja uransa. Voit siis halutessasi toimia konsulttiroolisi lisäksi esimerkiksi palvelu- ja projektihallinnan tehtävissä, ratkaisuarkkitehtina tai vaikka esimiehenä. Headstart on yritys, joka toimii platformina huippuosaajille ja sellaiseksi haluaville. Haluatko Sinä olla itse vaikuttamassa työsi sisältöön, kouluttautua ja edetä urallasi sekä rakentaa kasvutarinaa?

Mikäli vastasit kyllä, saatat olla uusi Headstart perheen jäsen. Jätä CV:si meille tämän linkin kautta 5.6.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Vehmas (Head of Competencies), 044 735 9363, katri.vehmas@headstart.fi, ja Sari Mikkonen (Business Executive), 050 549 6598, sari.mikkonen@headstart.fi.