PROSESSIEN JA JÄRJESTELMIEN KEHITTÄMINEN

banner

Name *

Email *

Kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti niin prosessien kuin järjestelmien näkökulmasta. Prosessien kehityksessä käytämme uniikkeja ja agileja konseptejamme, joilla mm. parannamme kokonaisvaltaista prosessien tehokkuutta. Prosessien mallintamisessa ja louhinnassa voimme hyödyntää myös kumppanimme QPR Software Oy:n datalähtöistä prosessianalyysityökalua QPR ProcessAnalyzeria.

Headstartin järjestelmätoimitukset kattavat koko järjestelmän elinkaaren ensimmäisestä käyttöönotosta, lisäkehitykseen ja mahdollisiin uudellenjärjestelyihin. Toimituksemme perustuvat ainutlaatuiseen toimituskonseptiin, jossa asiakkaan liiketoiminnalliset tavoitteet voidaan sitoa osaksi kokonaisuutta. Lisäksi käytämme tehokkaita ja asiakkaan tarpeeseen mukautuviin projektimetodologioita. Kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa monilla erilaisilla SAP:n järjestelmäratkaisuilla, jotka soveltuvat kaiken kokoisille yrityksille: niin pienille, joissa on 10-100 työntekijää kuin suuryrityksille, joiden henkilöstömäärä on yli 2000.

Toimituksemme perustuvat aina ammattimaiseen projektien johtamiseen sekä projektitiimeihin, joissa käytetään vain kokeneita SAP-asiantuntijoita – yli 7500 konsultin joukosta. Huippuammattilaisemme omaavat kymmenien vuosien ja satojen läpivietyjen projektien kokemuksen niin pienten kuin suurempien yritysten prosessien sekä toimintamallien kehittämisestä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Jenni Stockus

Business Executive

+358 50 410 1322

Kysy lisää