prosessienkehittaminen

Liiketoimintaratkaisut pilvipalveluina niin myyntiin, hankintaan, projektinhallintaan kuin toiminnanohjaukseen.

ERP/Toiminnanohjaus
CRM
Mobiili
Prosessikehitys

ERP/Toiminnanohjaus

SAP_Business_ByDesign

Pienille ja keskisuurille yrityksille meillä on aito, SaaS –pohjainen ERP –ratkaisu, SAP Business ByDesign, jonka saa käyttöön viikoissa ja käyttö hinnoitellaan kuukausipohjaisesti käyttäjien lukumäärän perusteella. Käyttäjäkohtaiset hinnat ovat alkaen 10 eur/kk. Ratkaisu sisältää kattavan ERP-toiminnallisuuden lisäksi HR-perustiedot, matka- ja kululaskujen hallinnan sekä CRM:n. Lisäksi vakiona mukana mobiilikäyttö eri päätelaitteilla sekä sisäänrakennettu analytiikka.

Tutustu >

Suuremmille organisaatioille meillä on tarjota ERP –ratkaisu nimeltään SAP S/4HANA. Ratkaisu on saatavissa joko on-premise tai cloud -vaihtoehtona.

Tutustu >

CRM

SAP Hybris Cloud for Customer

Myyntiin ja entistä parempaan asiakaskokemuksen hallintaan meillä on pilvipohjainen CRM –ratkaisu, SAP Cloud for Customer. Ratkaisu soveltuu käytettäväksi sekä pienille että suurille organisaatiolle ja sen on liitettävissä tarvittaessa muihin sovelluksiin. Ratkaisun käyttö hinnoitellaan kuukausipohjaisesti käyttäjien lukumäärän perusteella. Käyttäjäkohtaiset hinnat ovat alkaen 29 eur/kk. Tutustu >

Mobiili

Käyttökokemusta ja liikkuvaa työntekoa ajasta ja paikasta riippumatta tukevat meidän mobiiliratkaisumme. Ratkaisut soveltuvat perinteisen SAP ERP:n toimintojen mobilisointiin hyödyntämällä SAP Fiori- tai SAP Movilizer –ratkaisuja. Uudet pilvipohjaiset sovellukset, kuten SAP Business ByDesign ja SAP Cloud for Customer, tarjoavat jo vakiona mobiilikäyttömahdollisuuden yrityksen ydinliiketoimintoihin.

Prosessikehitys

Liiketoimintaprosessien tehostamiseen ja mallintamiseen meillä on QPR:n Process Analyzer –ratkaisu. Tämän työkalun avulla saadaan mallinnettua SAP-datan pohjalta todelliset käytössä olevat prosessit ja tulosten perusteella päästään määrittelemään halutut toimintatavat ja korjaavat toimenpiteet. Tutustu >

Lisätietoja: Sari Mikkonen, sari.mikkonen (at) headstart.fi