LIIKETOIMINTARATKAISUT

Lataamalla oheisen materiaalin, selvität 8 syytä miksi Business ByDesign on ratkaisu juuri teidän liiketoimintanne tarpeisiin:

Name *

Email *

Lataamalla oheisen tutkimustuloksen, selvität miten SAP Business ByDesign mahdollistaa organisaationne kasvun:

3dimensions

Name *

Email *

Lue kuinka SAP Business ByDesign vastaa ajankohtaiseen GDPR -vaatimukseen:

Lue

Haluamme auttaa keskisuuria organisaatioita digitalisoimaan liiketoimintaprosessinsa ja mahdollistaa kannattavan kasvun modernin teknologian ja pilvipohjaisten sovellusten avulla.

ERP/Toiminnanohjaus

SAP_Business_ByDesign

Keskisuurille organisaatioille meillä on aito, SaaS –pohjainen ERP –ratkaisu, SAP Business ByDesign, jonka saa käyttöön viikoissa ja käyttö hinnoitellaan kuukausipohjaisesti käyttäjien lukumäärän perusteella. Käyttäjäkohtaiset hinnat ovat alkaen 15 eur/kk. Ratkaisu sisältää kattavan ERP-toiminnallisuuden lisäksi HR-perustiedot, matka- ja kululaskujen hallinnan sekä CRM – toiminnallisuuden. Lisäksi vakiona mukana mobiilikäyttö eri päätelaitteilla sekä sisäänrakennettu analytiikka.

byd

Klikkaa kuva suuremmaksi

Business ByDesign soveltuu erityisesti seuraaville toimialoille:

HMD Global Success Story >>

Lue lisää SAP Business ByDesignista >>

Katso lisää SAP Business ByDesignista >>

Suuremmille organisaatioille meillä on tarjota ERP –ratkaisu nimeltään SAP S/4HANA. Ratkaisu on saatavissa joko on-premise tai cloud -vaihtoehtona.

Tutustu >>

CRM

SAP Hybris Cloud for Customer

Myyntiin ja entistä parempaan asiakaskokemuksen hallintaan meillä on pilvipohjainen CRM –ratkaisu, SAP Cloud for Customer. Ratkaisu soveltuu käytettäväksi sekä pienille että suurille organisaatiolle ja sen on liitettävissä tarvittaessa muihin sovelluksiin. Ratkaisun käyttö hinnoitellaan kuukausipohjaisesti käyttäjien lukumäärän perusteella. Käyttäjäkohtaiset hinnat ovat alkaen 29 eur/kk. Tutustu >

Mobiili

Käyttökokemusta ja liikkuvaa työntekoa ajasta ja paikasta riippumatta tukevat meidän mobiiliratkaisumme. Ratkaisut soveltuvat perinteisen SAP ERP:n toimintojen mobilisointiin hyödyntämällä SAP Fiori- tai Movilizer for SAP –ratkaisuja. Uudet pilvipohjaiset sovellukset, kuten SAP Business ByDesign ja SAP Cloud for Customer, tarjoavat jo vakiona mobiilikäyttömahdollisuuden yrityksen ydinliiketoimintoihin.

Prosessikehitys

Liiketoimintaprosessien tehostamiseen ja mallintamiseen meillä on QPR:n Process Analyzer –ratkaisu. Tämän työkalun avulla saadaan mallinnettua SAP-datan pohjalta todelliset käytössä olevat prosessit ja tulosten perusteella päästään määrittelemään halutut toimintatavat ja korjaavat toimenpiteet. Tutustu >

Lisätietoja: Tuukka Martikainen, tuukka.martikainen (at) headstart.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Sari Mikkonen

Business Executive

+358 50 549 6598

Kysy lisää

Miksi valita Headstart?

Headstart on asiakkaidensa luotettu neuvonantaja ja palveluiden toimittaja liiketoimintakriittisten tietojärjestelmien käyttöönotossa, ylläpidossa ja kehittämisessä. Palvelemme sinua rautaisella ammattitaidolla niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Ketterä toimintamallimme yhdistettynä innovointi- ja konseptointiosaamiseen alan parhaiden ammattilaisten kautta, on jotain sellaista mitä et muualta saa. Meistä aistit aidon kiinnostuksen liiketoimintasi kehittämiseen.

Lupauksemme mukaisesti Your Business Matters – We Care.

Headstart is a member of United VARs, which is a SAP Platinum Partner.

”HMD globalin tavoitteena on ollut alusta alkaen rakentaa liiketoimintaa tukeva kevyt ja ketterä tietohallinto. Pilvipohjainen SaaS ERP -sovellus tekee tämän mahdolliseksi. SAP Business ByDesign Cloud ERP kattaa globaalin yrityksen tarpeet eri maissa ja tarjoaa vakioidut liiketoimintaprosessit eri yksiköiden käyttöön. Se myös tarjoaa meille analytiikan ja sovellusten mobiilikäytön, jotka kuuluvat vakiona nykyaikaisen ja nopeatempoisen liikkuvan työn organisaatioon”.
Jussi Sorvali, CIO, HMD global