KÄYTTÖKOKEMUS

Ajatuksiamme:

Unleash hidden knowledge and gain shared vision through LEGO® SERIOUS PLAY® method

Unleash hidden knowledge and gain shared vision through LEGO® SERIOUS PLAY® method

joulu 21 2017

I participated couple of weeks ago to LEGO® SERIOUS PLAY® facilitator certification program in Berlin. It was program approved by the Association…

Better user interface design? Check out these 10 must knows

Better user interface design? Check out these 10 must knows

marras 23 2017

When it comes to user interface design, usability or interaction design, Jacob Nielsen is the name for that game. He is one…

Käyttöliittymien ja mobiiliratkaisujen ketterät kehityskonseptimme mukautuvat erilaisiin tarpeisiin. Olipa sitten tavoitteena erityisen nopea käyttöönotto, maksimoitu käyttökokemus tai vaikkapa prosessin tehokkuus, merkittävät liiketoimintahyödyt syntyvät tarpeisiin oikein mitoitetulla kehitystyöllä.

Explorer-konsepti™

Explorer-konsepti tuottaa SAP Fiori -applikaation viikossa, kiinteällä hinnalla. Sen avulla on helppo aloittaa ensimmäiset Fiori-kehitykset ja se soveltuukin erinomaisesti yksinkertaisiin ja standardeihin prosesseihin. Konseptin keskiössä on nopea ja joustava kehitystyö, joka puserretaan viikossa valmiiksi.

Designer-konsepti™

Tässä konseptissa käyttökokemuksen kehitystä lähestytään kokonaisvaltaisesti. Kehitystyö voi sisältää käyttöliittymän lisäksi SAP- taustajärjestelmän kehitystä, riippuen asiakkaiden ja käyttäjien tarpeista. Designer-konsepti soveltuu erinomaisesti haastaviin prosesseihin ja uudenlaisen käyttökokemuksen luomiseen.

Analyzer-konsepti™

Liiketoiminnan kriittisiin ja merkittävää arvoa tuottaviin applikaatioihin on syytä panostaa erityisesti. Nimensä mukaisesti, tässä konseptissa käyttökokemuksen kehitystä lähestytään analyyttisesti. Havainnoimme muunmuassa käyttäjien motivaatioita sekä koemme empatiaa käyttäjiä kohtaan, jotka muodostavat vahvan pohjan kehitystyölle. Heatmap-analyysien ja prototyyppien A/B-testausten avulla saadaan analytiikkaa kehityksen tueksi. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Tuukka Martikainen

Innovations Architect

+358 40 533 9319

Kysy lisää