Headstart jälleen yhteistyössä Saranen Consultingin kanssa

4.4.2017
Headstart

Suomen merkittävimpiin liiketoiminnan kehittäjiin sekä SAP-palveluyrityksiin lukeutuva Headstart työllistää Suomessa noin 60 kokenutta SAP-konsulttia. Palvelemme rautaisella ammattitaidolla niin Suomessa kuin kansainvälisesti United VARs- verkostomme kautta, jonka palvelut ulottuvat yli 70 maahan yli 7000 konsultin voimin. Meistä asiakas aistii aidon kiinnostuksen liiketoiminnan kehittämiseen. Asiakaslupauksemme ”Your Business Matters – We Care” näkyy ja tuntuu asiakkaidemme arjessa ja sama välittämisen ja kehittämisen tunne on myös osa yrityskulttuuriamme. Liiketoimintamme on kovassa kasvussa ja osaajajoukkomme kasvaa samassa suhteessa. Henkilöstömme on kasvanut lähes 30% kuluneen vuoden aikana.

Saatat olla headstartilainen, jos sinulta löytyy aimo annos innokkuutta ja kykyä oppia uusia asioita, olet kenties ollut tekemisissä SAP toiminnanohjausjärjestelmän kanssa sekä haluat kasvu- ja uramahdollisuuksia.  Meitä kiinnostavilla henkilöillä on kokemusta palveluliiketoiminnassa työskentelystä, liiketoimintaprosessien ymmärrystä ja halua oppia niitä. IT mindset on hyvä olla hankittuna ja oma-aloitteisuus, asioiden kehittäminen sekä ratkaiseminen tuntuu kutsumukselta. Mikäli sinulla on näitä ominaisuuksia, voisit hyvinkin olla seuraava Headstart-perheen jäsen.

Tarjoamme hyville tyypeille mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa huippuosaajaksi Headstart -platformin avulla.

Saranen Consultingin rekryohjelmat ovat mainio vaihtoehto, jos haluat päästä töihin ja koulutukseen kasvavalle alalle tai kasvuyritykseen. Rekrytoivassa koulutusohjelmassa työnantajat valitsevat tavoiterooliinsa sopivat työnhakijat ja tekevät heidän kanssaan koulutussopimukset. Koulutussopimus on voimassa rekrytoivan koulutusohjelman aikana ja sen tavoitteena on työsuhteen solmiminen. Kaikkien toteuttamiemme rekryohjelmien työllistämiskeskiarvo on 86%.

Hae nyt>