Headstart ja SAP Finland Nordic Business Forumin kumppaniksi

15.9.2017
Headstart

nbf

Pohjoismaiden suurin yritysseminaari Nordic Business Forumin järjestetään Helsingin Messukeskuksessa  2.-3.10.2017. Loppuunmyydyn tapahtuman teemat ovat Responsibility, Purpose, Leadership, joiden tiimoilta kuullaan alansa huippujen puheenvuorot mm. Sir Richard Bransonilta, Rachel Botsmanilta ja Will Smithiltä. Tämän vuoden tapahtuma on suurempi kuin koskaan osallistujamäärän ollessa 7500. Luvassa on korkeatasoista ohjelmaa, ideoita, inspiraatiota ja verkostoitumista.

Headstart ja SAP Finland voivat ylpeinä kertoa, että olemme yhdessä tänä vuonna yksi Nordic Business Forumin kumppaneista. Tapahtuman teemat liittyvät vahvasti tavoitteeseemme toimia asiakkaidemme luotettuna neuvonantajana ja palveluiden toimittajana, joka tarjoaa tukea liiketoiminnan kasvuun ja modernisointiin. Tarjoamillamme teknologiaratkaisuilla johtavan aseman saavuttaminen on enemmän kuin mahdollista. Olemme täällä teitä varten. #WeCare

Tervetuloa tapaamaan meitä osastollemme, niin kerromme mitä tapahtuman teemat meille tarkoittavat ja miten ne näkyvät meidän palvelussamme. Sovi lisäksi tapaaminen kanssamme verkostoitumistyökalu Brellan kautta (Headstartin asiantuntijat löydät hakusanalla ”Headstart”).

Your Business Matters – We Care.

Seuraa keskustelua sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #NBForum2017 sekä #WeCare.

Partnerisivullemme >>.