Headstart SAP -kultapartneriksi

17.5.2017
Headstart

Taustalla vankkaa osaamista, uniikki tarjoama ja vahvaa kasvua

Headstart on saavuttanut GOLD Partner -tason SAP:n jälleenmyyjänä, mikä nostaa Headstartin SAP -partnereiden eliittiin. ”GOLD Partner -tason myötä Headstart saa päämieheltään SAP SE:ltä entistä parempia etuuksia kyvykkyyksiensä kasvattamiseen ja voi tarjota entistä laajempaa ratkaisuvalikoimaa sekä laadukkaampaa palvelua nykyisille ja tuleville asiakkailleen”, iloitsee Business Executive Sari Mikkonen Headstartin noususta kultatasolle.

Onnistumisen taustalta löytyy useita toisiinsa linkittyviä tekijöitä. Headstartin pitkän linjan ammattilaiset eivät tee mitään puolivaloilla ja asiakas aistiikin heistä aidon kiinnostuksen ja innostuneisuuden liiketoimintansa kehittämiseen. Headstart erottuu markkinassa uniikeilla palvelukonsepteilla, jotka tekevät Headstartista optimaalisen kumppanin yhä useammalle yhtiölle. Headstart kehittää myös ratkaisutarjoamaansa rohkeasti ja on sen myötä tuonut Suomeen mm.  Cloud ERP SAP Business ByDesign -toiminnanohjausjärjestelmäratkaisun, jota täältä ei ole aiemmin saanut. Panostukset tähän ratkaisuun ovat vieneet Headstartin edelläkävijän asemaan pohjoismaissa.

”Headstart teki ensimmäisten suomalaisten SAP -kumppaneiden joukossa päätöksen panostaa SAP:n pilviratkaisuihin. Muutos on tarkoittanut Headstartille merkittävää panostusta uusien toimintamallien ja osaamisen kehittämiseen yhteistyössä SAP:n kumppaniorganisaation kanssa. Nyt saavutettu GOLD Partner -status on erinomainen osoitus Headstartin päämäärätietoisesta ja fokusoituneesta otteesta SAP-ratkaisumyynnissä. Samalla se kertoo asiakkaiden vahvasta luottamuksesta Headstartin osaamiseen ja luo hyvän perustan Headstartin kasvulle”, SAP:n Head of Channel Arto Saarinen kertoo.

Headstart kuuluu tänä päivänä Suomen merkittävimpiin liiketoiminnan kehittäjiin sekä SAP-palveluyrityksiin ja työllistää Suomessa noin 60 kokenutta SAP-konsulttia. Headstart palvelee rautaisella ammattitaidolla myös kansainvälisesti United VARs -verkoston kautta, jonka myötä pystyy palvelemaan yli 70 maassa yli 10 000 konsultin voimin.

”Olemme vahvalla kasvu-uralla. Viimeinen vuosi on jopa yllättänyt meidät. Olemme rakentaneet systemaattisesti yhtiötä ottamaan vahvemman markkina-aseman ja olemme olleet osaltamme nostamassa Suomea nousuun jatkuvien rekrytointien ja asiakkaiden kasvua tukevien ratkaisutoimitusten myötä. Olemme ylpeitä noususta SAP:n harvalukuiseen GOLD -partnereiden joukkoon, joka on osoitus menestyksellisestä yhteistyöstä SAP:n kanssa ” toimitusjohtaja Pasi Mantila kertoo.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Pasi Mantila, pasi.mantila (at) headstart.fi