Cloud Sales Manager

8.6.2017
Headstart

Headstart_Cloud_Sales

Headstart on asiakkaidensa luotettu neuvonantaja ja palveluiden toimittaja liiketoimintakriittisten tietojärjestelmien käyttöönotossa, ylläpidossa ja kehittämisessä. Suomen merkittävimpiin liiketoiminnan kehittäjiin sekä SAP-palveluyrityksiin lukeutuva Headstart työllistää Suomessa noin 80 kokenutta SAP-konsulttia. Palvelemme rautaisella ammattitaidolla niin Suomessa kuin kansainvälisesti United VARs- verkostomme kautta, jonka palvelut ulottuvat yli 80 maahan yli 10 000 konsultin voimin. Meistä asiakas aistii aidon kiinnostuksen liiketoiminnan kehittämiseen. Asiakaslupauksemme ”Your Business Matters, We Care” näkyy ja tuntuu asiakkaidemme arjessa ja sama välittämisen ja kehittämisen tunne on myös osa yrityskulttuuriamme. Liiketoimintamme ohjautuessa myös uusiin teknologioihin haemme joukkoomme

Cloud Sales Mangeria

Uutena Cloud Sales Managerinamme vastaat uusasiakasmyynnistä ja lisämyynnistä Cloud ERP (pääsiassa SAP Business ByDesign) –ratkaisun osalta valitulla markkina-alueella. Myynnin ammattilaisena kehität, kvalifioit ja edistät uusia myyntimahdollisuuksia alusta loppuun ja kykenet clousaamaan kauppoja sovitun myyntitavoitteen mukaisesti. Alan ammattilaisena kehität ja ylläpidät proaktiivisesti SAP Business ByDesign –ratkaisumyyntitaitojasi ja olet kyvykäs konkreettisesti itse esittämään arvolupauksia, demomaan ratkaisua  ja keskustelemaan konsultatiivisesti asiakkaan liiketoimintajohdon kanssa.

Omalla toiminnallasi varmistat riittävän kattavuuden saavuttamisesta valitulla markkina-alueella tekemällä yhteistyötä liidigeneroinnin eteen yhdessä Headstartin Business Solution –yksikön vetäjän, SAP:n ja Headstartin muun myynti- ja markkinointitiimin kanssa. Olet henkilö, joka aktiivisesti sitoutuu myyntityöhön eri keinoja, kuten puhelin, web, LinkedIn, Sales Navigator käyttäen ja olet valmis käyttämään muitakin innovatiivisia uuden ajan myyntityökaluja oman ja Headstartin myynnin kehittämiseksi. Vastaat myynnin pipelinen kasvattamisesta ja ylläpitämisestä sekä sitoudut toimimaan Headstartin myynnin ohjausmallin mukaisesti.

Odotamme sinulta vähintään kolmen vuoden kokemusta  ja onnistumisia pilvipohjaisten ohjelmistoratkaisujen myynnistä, kokemusta ja saavutuksia ratkaisumyynnistä pk –yrityksille, sekä kokemusta ERP –ratkaisuista. Onnistumisesi kannalta on tärkeää, että ymmärrät ERP -ratkaisujen  toiminnallisuutta sekä ymmärrät liiketoimintaprosesseja laaja-alaisesti. Toivomme että omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot niin suullisesti kuin kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Mikkonen (Business Executive), 050 549 6598

Toivomme että lähetät hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi meille 30.6.2017 mennessä tämän linkin kautta.