Haussa Solution Architect ja SAP PP -seniorikonsultti

21.9.2017
Headstart

rekryHeadstart on asiakkaidensa luotettu neuvonantaja ja palveluiden toimittaja liiketoimintakriittisten tietojärjestelmien käyttöönotossa, ylläpidossa ja kehittämisessä. Suomen merkittävimpiin liiketoiminnan kehittäjiin sekä SAP -palveluyrityksiin lukeutuva Headstart työllistää Suomessa yli 60 kokenutta SAP -konsulttia. Palvelemme rautaisella ammattitaidolla niin Suomessa kuin kansainvälisesti United VARs -verkostomme kautta, jonka palvelut ulottuvat yli 80 maahan yli 7500 konsultin voimin. Meistä asiakas aistii aidon kiinnostuksen liiketoiminnan kehittämiseen. Asiakaslupauksemme Your Business Matters – We Care näkyy ja tuntuu asiakkaidemme arjessa ja sama välittämisen ja kehittämisen tunne on myös tärkeä osa yrityskulttuuriamme.

Asiakasmäärämme, jatkuvien palveluiden ja projektitoimitustemme ollessa jatkuvassa kovassa kasvussa haemme

SAP SENIORIKONSULTTEJA

Vahvistamme osaamistamme kaikilla liiketoimintaprosessialueilla, erityisesti SAP PP ja FICO -ratkaisuissa. Edellytämme että sinulla on kokemusta SAP -järjestelmien kanssa työskentelystä joko konsulttina tai yrityksen sisäisenä asiantuntijana SAP -implementointiprojekteissa. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintavaatimuksia ja -prosesseja tuotannonsuunnittelun ja taloudenhallinnan alueilla.

SAP PP – seniorikonsultti: sinulla on vahva osaaminen toimitusketjun liiketoimintaprosesseista erityisesti SAP -tuotannonsuunnittelun alueella sekä ymmärrys siihen liittyvistä integraatiosta mm. talouteen, varastonhallintaan ja ulkopuolisiin järjestelmiin.

SAP FICO – seniorikonsultti: hallitset talouden prosessikokonaisuuden ja omaat vahvan kokemuksen sisäisestä laskennasta. Ulkoisen laskennan puolella on eduksi, mikäli omaat vahvan kokemuksen mm. käyttöomaisuudesta.

Etsimämme henkilöt ovat laaja-alaisia ja useamman osaamisalueen monitaitureita. Voit kykyjesi mukaan toimia konsulttiroolisi lisäksi esimerkiksi palvelu- ja projektihallinnan tehtävissä. Etsimämme henkilöt ovat hyviä ja selkeitä kommunikoijia sekä ihmisten johtajia ja he toimivat vahvasti myynnin tukena asiakastarpeiden ja ratkaisujen rakentamisessa.

Parhaat lähtökohdat Sinulle antaa soveltuva, mielellään korkeakoulutasoinen peruskoulutus, valmiudet työskentelyyn eri toimialoja edustavien yritysten kanssa, sekä into tarttua monipuolisiin työrooleihin. Mikäli olet tunnistanut SAP:n ja liiketoimintaratkaisuiden haasteiden selvittämisen omaksi jutuksesi, saatat olla etsimämme henkilö.

Meillä ei ole valmiita työrooleja joihin haemme ihmisiä, vaan meillä ihmiset rakentavat oman roolinsa ja uransa. Headstart on yritys, joka toimii platformina huippuosaajille ja sellaiseksi haluaville. Haluatko Sinä olla itse vaikuttamassa työsi sisältöön, kouluttautua ja edetä urallasi sekä olla mukana rakentamassa kasvutarinaamme?

Jos vastasit kyllä, lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi meille 15.10.2017 mennessä.Lähetä hakemuksesi

Lisätietoja PP -roolista antaa Johanna Junnikkala (Team Manager), 044 712 9291 ja FICO -roolista Kati Lyytinen (Team Manager), 044 974 0551.